Welkom!


Welkom op site van de Cornelis Musiusschool.

Deze site wordt binnenkort geheel vernieuwd!

De school met PIT in de Wippolder!

Met Plezier en Inzet je Talenten ontwikkelen.

Op deze site informeren wij u over onze school.

De schoolgids zal u daarbij helpen.

Neemt u gerust een kijkje op de groeppagina's om de nieuwste avonturen en foto's te bekijken.

Ons actuele nieuws vindt u onder het kopje Nieuws, de Informusie en op de voorpagina van deze website. Ook kunt u ons volgen via 


Koningsspelen 2018

Op vrijdag 20 april werden de koningsspelen gehouden. Dit was een sportdag voor alle groepen van de school. Opnieuw konden we terecht bij korfbalvereniging Excelsior aan het Bieslandsepad. Kijk naar alle foto's en video's en geniet van de spelende kinderen op een zonovergoten dag.

 

Schaatsen met de bovenbouw

Op woensdagochtend 20 december gingen de groepen 5 t/m 8 schaatsen bij Winters Delft. Met z'n allen op de fiets er naartoe en daar heerlijk schaatsen. Iedereen heeft van deze ijspret genoten. Klik maar op de foto hieronder, dan worden meerdere foto's en video's zichtbaar.

 

Op 5 december vierden we het feest van Sinterklaas. Wat was het weer fijn dat hij met zijn Pieten bij ons op bezoek kwam!

 

Enkele activiteiten van vorig schooljaar... De rest vindt u onder Archief bij de groepen!

 

Op donderdag 1 juni gingen de kinderen van groep 1 t/m 7 op schoolreis. De kleuters en de kinderen van groep 3 gingen naar een Indoor speelparadijs in Maassluis, de groepen 4 t/m 7 naar Duinrell. Alle kinderen hadden een heerlijke dag!

 

 

 

Meteen na de meivakantie hadden we een Kanjerweek op onze school. Deze week hebben we extra veel tijd besteed aan de Kanjertraining. Ook tijdens de gymlessen ging het over samenwerken en je gedragen als een Kanjer. We sloten de week af met een challenge!